ACA Luftrenser fra Always Clean Air

Luftrenser med Norske gener

Ta tilbake årstidene og inneklimaet med Norsk kvalitet og design fra ACA Always Clean Air

Ikke la pollenallergi ødelegge hverdagen din.

 • Gi deg muligheten til å oppleve årstidene slik de bør være, også for deg som er plaget av støv-, pollen-, gress- eller bjørkeallergi.

Har du arbeidstakere som klager over dårlig luft?

 • Den daglige trivselen og arbeidsmiljøet man oppnår ved et optimalt inneklima blir både sykdomsforebyggende og motivasjonsløftende.

Skap en ny, frisk atmosfære med en ACA luftrenser

Ingen blinkende lys. Svært stillegående.

Fjerner støv med ekte HEPA-filter. Gir deg bedre søvn.

Nevnte vi at den kommer med WiFi, temperaturmåler og luftfuktighetsmåler?

Luftrenser ACA Reinheimen er en liten og effektiv luftrenser med kullfilter –  laget spesielt for bruk i soverom og mindre kontorer. Luftrenseren er også perfekt å ta med på reise.

Luftrenseren kombinerer kull- og partikkelfiltrering.

Filteret i luftrenseren er et EPA-filter med antibakteriell overflate. Valgbar ionisering, ozon og UV-lampe bidrar til å destruere bakterier og virus som blir fanget opp fra lufta i rommet.

Kullfilter bidrar til at også vond lukt og helseskadelige gasser blir fjernet fra lufta.

Ideell for allergikere, astmatikere, idrettsutøvere (modellen er brukt av flere landslag i Norge), og andre som er avhengig av best mulig inneklima.

Luftrenseren er kompakt, har lav vekt, og kan leveres med en praktisk, vanntett bæreveske (ekstrautstyr). ACA Reinheimen er derfor perfekt å ta med på reise.

LES MER HER

ACA Breheimen har utrolig flott utførelse i lakkert hvit farge, og stor touchskjerm med diskrete farger på toppen. Den er enkel å bruke, er svært effektiv og kan fjernstyres med app gjennom telefonen din.

Denne renseren er perfekt for deg som har større forretningslokaler, for flere apparater kan parres, og settes sammen i grupper. Du vil også ha fullstendig kontroll gjennom appen.

Fjerner støv, gir deg bedre arbeidsdag, et ekte HEPA-filter, indikatorer, touchskjerm, avslått lys for kveldsjobbing, temperaturmåler og luftfuktighetsmåler.

ACA Breheimen leveres med komplett filterpakke, tilgang til app via Wi-Fi, Google Home, touchskjerm, temperaturmåler og luftfuktighetsmåler.

Nøkkelfunksjoner: App, EPA-filter, aktivt kullfilter, fotokatalytfilter, UV-lys (kan slås av/på), negativ ionegenerator (kan slås av/på).

LES MER HER

Bestill dine originale ACA filterpakker her.

Velg om du kun ønsker denne filterpakken tilsendt denne ene gangen, eller velg automatisk tilsendte filter (feks hver 6. måned osv).

Vi kan levere større luftrensere til industri!
Kontakt oss for nærmere informasjon!

I samarbeid med Interfil leveler vi ACA Always Clean Air

ACA Always Clean Air AS er et norsk selskap som ble startet sommeren 2012 med et ønske å om å gi alle mulighetene for å kunne utvikle sitt talent, positivititet, kreativitet og daglige utfordringer i et korrekt renset inneklima, og dermed også trigge til en forbedret livsstil!

Symptomer av sykdom og allergiske plager skal ikke hemme den enkeltes drømmer og utvikling.

ACA Always Clean Air kunder blant sykehus, dyrleger, tatoveringssalonger, bedriftskontorer, tannleger, mosjonister, toppidrettsutøvere, smøreboder og allergikere.

ACA har avtaler med verdens beste idrettsutøvere, og strategiske samarbeidspartnere som

 • Norges Skiforbund
 • Norges Roforbund
 • Det Britiske Skiforbundet
 • Norges Skiskytterforbund.
 • Interfil
 • Altius Gruppen
 • Swix Sports
 • Rossignol
 • Madshus
 • Norges Idrettshøgskole
 • NTG Geilo

 

Norsk Skiskytterforbund

Les mer på ACA Always Clean air sine egne sider:

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00