Flexit tilbakekaller eldre versjoner av baderomsviften Silent Eco

 Berørte vil få erstattet produktet med en nyere modell.

Årsaken er enkelte branntilløp, der mulig årsak kan være en produksjonsfeil i vifter av typen Flexit Silent Eco produsert før oktober 2017.

En rekke uavhengige eksperter i inn- og utland har undersøkt produktet uten å finne noen systematiske feil. Produktet er sertifisert iht. gjeldende lover og forskrifter.  Selv om det ennå ikke er konkludert med hva som er brannårsak, velger Flexit likevel å tilbakekalle det aktuelle produktet.

Branntilløpene involverer en svært liten andel av de 75.000 viftene som totalt er levert. Men selv om sannsynlighet for brann er liten, ber Flexit likevel deg om å sjekke om du har en slik vifte. Dersom du har det, anbefales det å skru av bryteren til viften og ikke bruke produktet inntil det er erstattet med et nytt.

Flexit sender ny vifte
Dersom du har installert en slik vifte, ber vi deg gå inn her. Her finner du både bilde av viften og mer informasjon som hjelper deg med å avdekke om dette gjelder din modell. Her kan du også registrere deg for å få en ny vifte.

Så fort Flexit har registrert henvendelsen, vil de forberede utsendelse av ny vifte. Denne sendes med post, og du får en SMS så fort den kan hentes på nærmeste utleveringssted.

Dersom du har en vifte som er montert av autorisert installatør, og har dokumentasjon på dette (eks. samsvarserklæring), vil Flexit også sørge for forskriftsmessig montering av den nye viften. En lokal montør vil i så fall ta kontakt for nærmere avtale.

Skjema for registrering av Flexit Silent Eco
Det er viktig at dette skjemaet blir brukt slik at vi får behandlet din sak så raskt som mulig og sendt deg riktig erstatningsprodukt dersom du er berørt.

Link til skjema for registrering av Silent Eco>>

 

Spørsmål og svar: 

Hvordan vet jeg at min vifte er berørt?
På flexit.no finner du bilder av produktet og annen identifikasjon som hjelper deg å identifisere om dette gjelder ditt produkt.

Hvordan løsner jeg frontdekselet på viften?
Dekselet har en liten knast i enden, hvor Flexit-logoen er plassert. Løsne dekselet ved å trykke inn knasten ved hjelp av et lite skrujern og samtidig vippe dekslet opp.

Gjelder problemet andre Flexit-vifter enn Silent Eco?
Nei, det gjør det ikke.

Legg igjen en kommentar

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00