MODERNE VENTILASJON TIL DIN BOLIG

Vi leverer og monterer topp moderne boligventilasjon til nye og eksisterende eneboliger

Moderne boligventilasjon kan leveres som del av et større anlegg, med avtrekk og tilluft i flere rom, eller for å bedre ventilasjon i enkelte rom eller etasjer.

Balansert ventilasjon

Et balansert ventilasjonsanlegg filtrerer uteluften og gir boligen din ny frisk, renset luft samtidig som det trekker gammel, dårlig luft ut av huset. Opp til 90% av varmen fra den gamle luften blir overført til den nye luften som kommer inn og fordeles jevnt og ferdig oppvarmet rundt i boligen. Resultatet er en lun temperatur og et sunt og behagelig inneklima – uten kalde trekk og innestengt lukt.

Avtrekksvifter

Avtrekksvifter som f.eks. kjøkkenhetter får stekeos ut av huset. Disse kan installeres som del av ventilasjonsanlegget, enten sentralavtrekk eller balansert ventilasjon, eller som selvstendige enheter med innebygd vifte med kullfilter eller kanal til utsiden.

Romventilasjon

Romventilasjon er "desentral ventilasjon", det vil si ventilasjonsløsninger som ventilerer enkelte rom eller hele etasjer. Ventilasjonen gir en balansert inneluft med varmegjenvinning og har gode filtermuligheter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00