MODERNE VENTILASJON TIL DIN BOLIG

Vi leverer og monterer topp moderne boligventilasjon til nye og eksisterende eneboliger

Moderne boligventilasjon kan leveres som del av et større anlegg, med avtrekk og tilluft i flere rom, eller for å bedre ventilasjon i enkelte rom eller etasjer.

Exvent eAir
– like enkelt som å puste

Et balansert ventilasjonsanlegg filtrerer uteluften og gir boligen din ny frisk, renset luft samtidig som det trekker gammel, dårlig luft ut av huset. Opp til 90% av varmen fra den gamle luften blir overført til den nye luften som kommer inn og fordeles jevnt og ferdig oppvarmet rundt i boligen. Resultatet er en lun temperatur og et sunt og behagelig inneklima – uten kalde trekk og innestengt lukt.

Romventilasjon er «desentral ventilasjon», det vil si ventilasjonsløsninger som ventilerer enkelte rom eller hele etasjer. Ventilasjonen gir en balansert inneluft med varmegjenvinning og har gode filtermuligheter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen.

Kjøkkenhetter er en form for avtrekksvifte som får stekeos ut av huset. Disse kan installeres som del av ventilasjonsanlegget, enten sentralavtrekk eller balansert ventilasjon, eller som selvstendige enheter med innebygd vifte. 

Et balansert ventilasjonanlegg gir deg:

  • et lunt og sunt inneklima med varmegjenvinning – uten kald trekk og innestengt lukt.
  • ren luft da luften filtreres før den slippes inn
  • mindre støv som er bra for deg med allergi eller astma
  • mindre sjanser for fuktskader og kondens

Telefon

03812

Mobil/SMS

451 55 500

Postadresse

Prost Stabels vei 434
2019 Skedsmokorset

Lik oss på Facebook:

Besøk oss på Facebook og Instagram: