Sentralsstøvsuger fra CycloVac

Vi leverer sentralstøvsuger fra kanadiske CycloVac

Cyclovac sentralstøvsuger - Cyclo Vac

Et enklere liv for Familien AS

En sentralstøvsuger fra kanadiske CycloVac vil tilpasse seg din livstil, og din families faktiske behov. Med Cyclovac blir den daglige rengjøringen (som er et ork for de fleste) mye enklere. Støvsugeren er alltid klar til bruk, noe som gjør at arbeidet går raskere og ikke minst lettere.

Skjult slange og personlig assistent

Med uttrekkbar slange skjult i veggen, er støvsugeren alltid tilgjengelig. Bare dra ut ønsket lengde, koble til munnstykket du har behov for, og gjør jobben. Slangen trekker seg selv tilbake i veggen. Ute av syne.

Støvsugerens håndtak gir deg også regulering av sugehastighet slik at du kan støvsuge både gardiner og tepper i samme omgang. Et display gir deg også tilbakemelding på når støvsugerposen må tømmes, eller sentralstøvsugeren trenger annet vedlikehold.

Cyclovac sentralstøvsuger Slange - Cyclo Vac

Oppbevaring av støvsugeren vil aldri mer bli et problem med sentralstøvsuger fra CYCLO VAC

 – enklere blir det ikke!

HVORFOR VELGE SENTRALSTØVSUGER?

Allergi og Astma

En sentralstøvsuger vil reduserer astma- og allergiproblemer da de små støvpartiklene føres ut av huset. Dette fører til et langt bedre inneklima da inneluften ikke er mer forurenset av støv etter at rengjøringen er unnagjort som ved vanlige støvsugere. Med Cyclo Vac sentralstøvsugersystem føres støvet ut av huset gjennom skjulte rør, og ikke noe støv blåses tilbake i oppholdsrommet.

Stillhet

En sentralstøvsuger står et helt annet sted i huset slik at du kan arbeide under et behagelig støynivå. Du og din familie kan dermed fortsette hverdagen uten stresset som følger med støy fra en støvsuger. Hvorfor ikke slappe av med litt musikk mens du arbeider?

Ergonomi

Du behøver kun forholde deg til slangen. Du slipper dermed å dra rundt på en støvsuger. Håndtaket er ergonomisk utformet og gir deg full kontroll over hastighetsregulering. velger du skjult slangesystem fra Retraflex har du ingen unnskyldning lenger for å støvsuge!

Installasjon

Cyclo Vac sentralstøvsugersystem er enkel og rimelig å montere om du planlegger dette i byggefasen. Noe mer planlegging kreves om det skal ettermonteres, men her har vi flere kreative løsninger på hvordan slanger kan skjules i eksisterende vegg og skap. Selve sentralstøvsugerenheten plasseres gjerne i en bod eller garasje.

Cyclovac sentralstøvsuger åpen - Cyclo Vac
Retraflex uttrekkbar slange sentralstøvsuger

Ulike modeller sentralstøvsuger

Cyclo Vac produserer et stort utvalg av sentralstøvsugere som passer alt fra små leiligheter til store boliger eller kontorer og barnehager. Motorkraft og sugeeffekt tilpasses behovet. 

Filtrene er innsatt med Ultra-Fresh som forhindrer soppdannelse, bakterier og lukt. Posene er enkle og hygieniske å bytte.

Med et stort utvalg av tilbehør kan du enkelt rengjøre alt, fra vegg til tak, gardiner og tepper, leiligheter og kontorer.

 

CYCLO VAC SENTRALSTØVSUGER
Kanadisk kvalitet - Nordisk enkelthet

Retraflex uttrekkbar slange sentralstøvsuger
Cyclovac sentralstøvsuger mann som rengjør

Velg ønsket anlegg og les videre

Pinion-anlegget er et ekstra stillegående og lite anlegg som passer perfekt til blokkleiligheter og andre mindre boenheter.

-259 / +238 m³/t

Pingvin-anlegget passer best til rekkehus og mindre eneboliger. Dette anlegget er Finlands mest solgte ventilasjonsanlegg med roterende varmeveksler beregnet for eneboliger.

-288 / +270 m³/t

Exvent Pingvin XL passer best til middels store eneboliger og boligblokker.

  • Anlegget er lavt i forhold til effekten, og du kan montere det på en trang plass, som for eksempel over varmtvannsberederen i det tekniske rommet.

-432 / +432 m³/t

Ventilasjonsanlegget Exvent Pandion er den løsningen som passer best dersom du leter etter løsningen til en middels stor enebolig:

  • lavt energiforbruk og en svært effektiv varmegjenvinning
  • Anlegget er konstruert slik at det ikke fryser selv ved svært lav temperatur.
  • Filtre i høy kvalitet som gir et friskt og sunt inneklima og små trykktap.

-486 / +450 m³/t

Ditt hjem fortjener kun det beste

Vi gir deg sunt inneklima

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00