TwinFresh Easy

Helt nytt design

Helt nytt design

TwinFresh Easy

Vår nye Twinfresh Easy RL7-50 kombinerer enkel funksjonalitet med god ytelse for effektiv luftforsyning, avtrekksventilasjon, luftfiltrering og varmegjenvinning.

Nyutviklet varmeveksler med keramisk kjerne:

Varmeenergien fra avtrekksluften overføres til tilluftsstrømmen og oppnår en varmeutvinningseffektivitet helt opp mot 97%.

Meget energieffektiv:

Hjelper deg med å redusere strømregningenom vinteren og utgiftene til klimaanlegget om sommeren. Energibruk er kun 5,1 Watt.

Luftfuktighet

I tillegg til å gjenvinne og overføre varme bidrar enheten også til å opprettholde optimal luftfuktighet. Varmevekslerens indre overflater drar nytte av en spesiell antibakteriell behandling for ytterligere å sikre høy kvalitet på tilluften.

Filtrert luft

Filtrene holder støv og insekter borte og lar kun ren frisk luft komme inn i rommet ditt. Akkurat som varmeveksleren er filtrene også behandlet antibakterielt.

Enheten kan i tillegg oppgraderes med et pollenfilter (F8) for bedre luftfiltrering.

Lydløs

TwinFresh Easy er designet for å fungere lydløst. Støyisolering filtrerer gatestøy og sikrer høy komfort for beboerne. Lydtrykknivået er 12 dBA.

Sammenkobling

TwinFresh Easy kan betjenes enkeltvis eller sammen.  Det veggmonterte kontrollpanelet kables med opp til to enheter og brukes til å velge en av de tre tilgjengelige driftshastighetene,eller velge enten «Ventilasjon» eller «Varmegjenvinningsmodus».

Twinfresh kontrollpanel

Fjernkontrolll og styringspanel medfølger alle modeller!

Nye TwinFresh Easy

En enkel romventilator som bare gjør jobben!

TwinFresh Easy Innsiden

Fordeler med TwinFresh Easy

Oppvarmet, frisk luft

Gir friskere inneluft

Varmegjenvinning på opp til 97 %​

Energieffektiv

Lave oppvarmingskostnader Kun 5,1 Watt

Enkel å montere selv*

Forbedret design, monteres rett i vegg

Meget lydsvak

Kun 12 dBA på det laveste

Luftfuktighetssensor

Bedre luftkvalitet

Mindre risiko for sopp og råte

Tilfører 50 m3 luft pr time

Reduserer Radon svært effektivt

*Det kreves kobling fra panelet til viften (vanlig 12-volt/lampettleding), samt påkobling av nettkabel med eurostøpsel fra panel for strøm.

Varmegjenvinning

Dimensjoner

Varmegjenvinning oppnås ved at varm inneluft blåser gjennom et keramisk element inne i rørdelen. Viften går i to sykluser – 1. trekke luft ut av rommet, og 2. tilføre frisk luft. Når varm inneluft trekkes ut, tar det keramisk elementet vare på varmeenergien. Viften snur etter ca 1 minutt, og tilfører luft til rommet. Den kalde uteluften blir varmet opp av varmeenergien som ligger lagret i det keramiske elementet. Etter ca ett minutt med tilførsel av luft, snur viften igjen og trekker luft ut.

Romløsninger

Forslag til løsninger for god ventilasjon i enkeltrom, eller hele etasjer. Ventilatoren kan stå både i reversibel modus med varmegjenvinning, eller settes i ren uttrekk av luft.
TwinFresh Easy

Meget enkel montering! Bruk eksisterende kanal, eller bor et nytt hull. Elektriker er ikke nødvendig da enheten plugges rett inn i stikkontakt.

Innedelen består også av to deler – en veggplate som skrus på veggen og selve viftehuset med motor. Veggplaten har magnetkontakter som fester viftehuset til platen.

Viftene kan fås med og uten dekorplate. Frontpanelet på viftehuset er utskiftbart, slik at det er mulig å skifte fra en vifte til en annen etter at viften er montert.

Det finnes en rekke utedeler å velge mellom. Det medfølger ikke som standard.

Viften kommer med 2 stk standard G3 filter i rørdelen, ett på hver side av det keramiske elementet, for å beskytte det mot støv. Filteret kan vaskes i lunkent vann ved behov, men bør som alle filtre, byttes med jevne mellomrom. Filtrene bør vaskes 3-4 ganger pr år, og byttes 1 gang pr år.8Det er mulig å sette inn et F8 finfilter (tilleggsutstyr) i tillegg for å rense finere støvpartikler i luften. Dette er anbefalt om du er plaget med mye støv fra vei, pollen, åker eller annet, samt om noen i boligen har astma eller allergi.

Viftene leveres med 5 års garanti.

Våre produkter fra Vents

Bestill uforpliktende tilbud på installasjon av Twinfresh miniventilasjon

Vi installerer nå kun Flexit Roomie serien eller Mitsubishi VL-50/VL-100
Bestill uforpliktende tilbud på installasjon her:

LEVERING

Leveringstiden er normalt 2 til 5 arbeidsdager. Du får løpende informasjon fra kjøpsøyeblikket frem til du får varen. Vi leverer og monterer også produktet om du ønsker.

Betaling

Betal med kort, kredittkort, faktura eller VIPPS igjennom vår partner Bambora

Retur & Bytte

Privatpersoner har 14 dagers angrefrist på alt kjøp i vår nettbutikk. Rettigheten din er regulert i angrerettloven og i våre salgsbetingelser. Se egne salgsbetingelser for næringskunder.

Kontakt oss

Ventilasjon Øst AS
Prost Stabels vei 434
2019 Skedsmokorset
Foretaksregistrert: 917861447
Bankkonto: 1503.81.30975
Telefon: 03812 eller 63 87 61 55

Lagt til handlekurv
0 items - kr 0,00

2021 collection

Vi anbefaler nå å bruke Roomie fra norske Flexit når det du har behov for romventilasjon og har derfor sluttet å selge Twinfresh fra Vents for en periode fremover.

Velg trygge aktører igjennom et et norsk firma med full reklamasjon og garanti.

Les mer her: