MODERNE VENTILASJON TIL DIN BEDRIFT

Vi leverer og monterer topp moderne anlegg fra Exvent til nybygg og ettermontering

Avanserte klimaanlegg har vært kjernen hos Exvent
helt fra 1983

Et automatisk klimaanlegg og ventilasjon garanterer et behagelig inneklima. Exvent er Nordisk kvalitet med lange tradisjoner.

Luften kan filtreres og behandles effektivt, og gjenvinne varmen fra fraluften. Dette er en energieffektiv metode.

Bak energieffektiviteten ligger det et innovativt varmegjenvinningssystem som er basert på en roterende varmeveksler. Når dette kombineres med varmepumpeteknikk vil en komme opp i en årlig virkningsgrad på over 90%

Fordelene med den gode Exvent-ventilasjonen:

Sunnhet

  • Inneklimaet er friskt og filtrert.
  • Bygningen er frisk og fri for sopp.
  • Den roterende varmeveksleren returnerer fuktigheten til inneluften om vinteren og holder fuktnivået i inneklimaet på et nivå som er sunt både for bygningen og brukerne.

Behagelig inneklima

  • Ved å varme opp eller kjøle ned luften som blåses inn i bygningen får man en passe temperatur på inneklimaet.
  • Ved å justere fuktighetsnivået i inneklimaet kan man også oppnå behagelige innendørsforhold på varme sommerdager eller ved fuktig vær.

Energieffektivitet

  • Den roterende varmeveksleren er egentlig svært energieffektiv i seg selv, men i løsningen sammen med en varmepumpe er energieffektiviteten helt uten sidestykke. All overflødig energi som ikke blir brukt, kan utnyttes ved hjelp av Aqua-enheten og energibussfunksjonen.
  • Avkjølingen om sommeren med den roterende varmeveksleren reduserer avkjølingskostnadene.
  • Investeringens karbonavtrykk er lite og tilbakebetalingstiden er kort.

For store eneboliger eller mindre næringsbygg. Alle varme- og kjølebatterier er innebygd i aggregatet.

Exvent Pegasos er en «næringsbyggventilasjonsenhet» (Non-Residental Ventilation Unit, NRVU) i henhold til EU-kommisjonens regulativ nr. 1253/2014.

-1080 / +1062 m³/t

For store eneboliger eller mindre næringsbygg. 

Pegasos XL kan utstyres med en innebygd avtrekksluftvarmepumpe (heat pump, HP) og kjøler og varmer opp tilluften effektivt etter behov. Den avkjølte og oppvarmede luften fordeles jevnt gjennom hele bygningen via ventilasjonskanalene (ikke gjennom lokal spissformet distribusjon, som i tradisjonelle varmepumper).

I tillegg tilbyr varmepumpen den unike egenskapen av oppvarming av vann (Aqua). Vannet kan brukes som varmt springvann eller i et vannbåret varmesystem.

Alle varme- og kjølebatterier er innebygd i aggregatet.

-1296 / +1224 m³/t

Godt egnet for kontorer, kafeer og industrianlegg, samt for boligblokker. 

Pallas kan brukes som en enkelt enhet, hvis effektiviteten tillater det, eller som en del av et desentralisert ventilasjonssystem, det vil si som en brannsonespesifikk enhet.

Pallas kan utstyres med en innebygd avtrekksluftvarmepumpe (heat pump, HP) og kjøler og varmer opp tilluften effektivt etter behov. Den avkjølte og oppvarmede luften fordeles jevnt gjennom hele bygningen via ventilasjonskanalene (ikke gjennom lokal spissformet distribusjon, som i tradisjonelle varmepumper).

I tillegg tilbyr varmepumpen den unike egenskapen av oppvarming av vann (Aqua). Vannet kan brukes som varmt springvann eller i et vannbåret varmesystem.

Alle varme- og kjølebatterier er innebygd i aggregatet.

-2880 / +2880 m³/t

For store eneboliger eller mindre næringsbygg.

Aggregat i LTR-serien er beregnet for montering I taket, på loftet, i et falskt tak eller i et teknisk rom. Den horisontale installasjonen sparer ofte mye plass.

Aggregatene er godt isolerte og kan installeres på kalde steder. Aggregatet trenger ekstra isolasjon hvis omgivelsestemperaturen synker under -10 °C.

Den enkle men geniale strukturen og det lave trykkfallet i aggregatet sikrer kosnadseffektiv og sikker drift.

LTR: -1206 / +1098 m³/t
LTR XL: -1332 / +1260 m³/t

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00