Filteravtale

Hos oss gjør du filterbyttet til en enkel sak

Ved å jevnlig få tilsendt kvalitetsfilter fra Interfil vil du opprettholde et godt og friskt inneklima i ditt hjem.

Husk at et filter har begrenset levetid og vil under drift samle opp biologisk materiale som forråtner, pollensporer som avgir allergener, og farlige tungmetaller. Et ventilasjonsfilter bør derfor stå i maksimum 12 måneder. Dette er anbefalt av både spesialister og i flere standarder (VDI 6022 og EN 13779).

Helsepersonell anbefaler dessuten at en i utsatte strøk med mye svevestøv bytter filter to ganger i året. Økonomisk vil det også lønne seg, da et tett filter krever mer energi for å dytte luften igjennom filteret. Hyppige skift gir også lavere vedlikeholdskostnader for kanaler og øvrig system.

Alle ventilasjonsleverandører anbefaler fra 1 til 2 filterbytte per år. For å opprettholde reklamasjonsrett og garanti, krever de fleste også at du beviser årlig filterbytte.

Hos oss får du dette, samt garanterte kvalitetsfilter fra Interfil, Norges eneste filterprodusent med eget test-laboratorie.

En filteravtale fra Ventilasjon Øst gjør det enkelt for deg å bytte filter på ditt ventilasjonsanlegg.

Vi sender deg filter til fast tid, med 6 eller 12 måneders intervall.

 • Du velger ønsket filter i nettbutikken
 • På kassesiden legger du inn rabattkode «Filteravtale6» for halvårlig levering, eller «Filteravtale12» for årlig levering.
 • Skriv gjerne i bestillingen om du ønsker levering på høsten eller våren! Vi anbefaler uansett årlig filterbytte på høsten, før vinteren setter inn.
 • For halvårlig levering, sendes det også ut filter i begynnelsen av mars.
 • Om du har bestilt og byttet filter etter 31. mai inneværende år, så vil du få filter tilsendt først året etter om du ikke selv sier ifra at du vil ha tidligere.

Fordeler

 • Fast rabatt på filterkjøp
 • Ingen avtaletid!
 • Dokumentasjon på filterkjøp ved tvist
 • Kvalitetsfilter fra norske Interfil

Ved kjøp av 6 filter eller flere (gå gjerne sammen med en venn i gata) så kan vi gi ytterligere rabatt. Kontakt oss gjerne.

Les våre salgsbetingelser for nærmere informasjon.

Borettslag, sameier eller lignende

Vi leverer fraktfritt og gir ihvertfall 15 % rabatt ved kjøp 15 eller flere filtersett samlet levert til én adresse med felles faktura.

Ved inngåelse av filteravtale (årlig eller halvårlig levering) gir vi 20 % rabatt fra første levering. 

Vi kan også opprette egne rabattkoder for borettslag og sameier slik at den enkelte beboer kan bestille etter eget ønske og velge å betale med Visa, MasterCard, Vipps eller Faktura. Hver beboer kan da få 10 % rabatt på enkeltbestillinger.

Kontakt oss gjerne for større volum! Send oss en melding og vi blir nok enige 🙂

Ps. vi har ingen avtaletid på filteravtale!

Les våre salgsbetingelser for borettslag og sameier for nærmere informasjon.

Slik bytter du filter i ventilasjonsanlegget ditt.

Dette er generelle råd for hvordan du skal gå fram når du bytter filter. Ulike ventilasjonsaggregater har naturlig nok ulike måter å bytte filter på. Følg derfor instruksen som følger ditt aggregat.

Filter i seg selv inneholder ingen skadelige stoffer, men brukte filtre som har gjort jobben sin, kan inneholde ubehagelige og skadelige stoffer. Bruk derfor hansker og helst maske. Kontakt oss for komplett servicepakke med verneutstyr.

 1. Vent med å åpne aggregatdøren til viften har stoppet helt
 2. Ta brukt filtre forsiktig ut. Legg de i plastsekker før de eventuelt legges i emballasjen
 3. Sjekk at det er støvfritt på renluftssiden bak filteret. Filterbytte er en god anledning til å ta en enkel rengjøring av aggregatet.
 4. Kontrollér at pakninger og spennfjærer i eventuelle montasjerammer er i orden
 5. Ta det nye filteret forsiktig ut av kartongen, og kontrollér at det ikke er skadet
 6. Kontrollér at du setter inn riktig filter i forhold til det som er beskrevet for anlegget (riktig antall filtre og riktig areal)
 7. Husk stående poser i filteret dersom du bruker posefilter. Posene skal IKKE ligge
 8. Sett filteret forsiktig inn. Pass på at eventuelle poser ikke kommer i klem, eller blir ødelagt av eventuelle skarpe gjenstander i ventilasjonsanlegget.
 9. Kontrollér at det er tett mellom filter og aggregatdør (pakning!), slik at det ikke oppstår lekkasjer
 10. Sørg for at brukte filtre blir deponert riktig. Filtre med brennbar ramme bør brukes som energikilde og leveres til forbrenningsanlegg
Telefonnummer 03812
Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00