ROMVENTILASJON TIL DITT HUS OG HJEM

Romventilasjon sørger for et sunt og godt inneklima for deg og din familie

Romventilasjon er "desentral ventilasjon", det vil si ventilasjonsløsninger som ventilerer enkelte rom eller hele etasjer

Ventilasjonen gir en balansert inneluft med varmegjenvinning og har gode filtermuligheter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen.

TwinFresh Comfo og Twinfresh Easy er friskluftventiler som kan monteres selv og er en effektiv og rimelig måte å få bedre inneluft på.

Miniventilasjon fra Mitsubishi er en noe kraftigere modell. Den minste versjonen er enklest å plassere og kan installeres i eksisterende ventilasjonsluker. Den har også lavest lydnivå, ned til 15 desibel og er perfekt for soverom. Den større versjonen har bedre kapasitet, og passer for større rom med større behov.

Flexit Roomie er en friskluftventil fra Flexit som kan styres ved hjelp av en app på din mobiltelefon. Den er ellers ganske lik TwinFresh Easy.

Se også Spørsmål og svar under (FAQ)

TWINFRESH EASY / COMFO

TWINFRESH COMFO ER EN ENERGIEFFEKTIV VIFTE MED VARMEGJENVINNING

TwinFresh Easy og Twinfresh Comfo er en innovativ friskluftsventil som gir en balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Rommet tilføres ren, filtrert og frisk luft og forurenset, dårlig luft fjernes.

Varmegjenvinning på opp til 90%
Varmegjenvinning oppnås ved at varm inneluft blåser gjennom et keramisk element inne i rørdelen. Viften går i to sykluser – 1. trekke luft ut av rommet, og 2. tilføre frisk luft. Når varm inneluft trekkes ut, tar det keramisk elementet vare på varmeenergien. Viften snur etter ca 1 minutt, og tilfører luft til rommet. Den kalde uteluften blir varmet opp av varmeenergien som ligger lagret i det keramiske elementet. Etter ca ett minutt med tilførsel av luft, snur viften igjen og trekker luft ut.

Egenskaper
– Balansert ventilasjon med varmegjenvinnig
– Svært lydsvak med kun 19dB på laveste viftehastighet (gir 36m3/t)
– Tilfører opptil 85m3 luft pr time (lydnivå på 34dB og lufttilførselsmodus)
– Luftfuktighetssensor
– Lyssensor med nattsenking
– Fjernkontroll og styrepanel (Styrepanel kun på Twinfresh Easy)
– Kun 4,74W til 9,65W avhengig av hastighet på viften

MINIVENTILASJON

MED MINIVENTILASJON KAN DU GI DITT INNEKLIMA ETT SKIKKELIG LØFT!

Balansert ventilasjon
Miniventilasjon er balansert og kan gjenvinne opp til 80% av energien i luften den bytter ut. Den skifter ut forurenset luft med frisk uteluft, hele 105 m³ i timen som tilsvarer all luft i et rom på 40 m³.

Fjern tett og fuktig inneluft, kjent som “kjellerlukt”!
Dette reduserer skadelige partikler som fukt, muggsopp, sporer og lignende fra ditt innemiljø. Det er nettopp disse skadelige partiklene som fremkaller den velkjente lukten. Det anbefales samtidig å ta en skikkelig husvask, samt fjerne gamle tepper, eller andre objekter som kan ha samlet på “lukten” for å fjerne den helt.

Filterfunksjon gir bedre inneklima
Miniventilasjon har ett filter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen. Den leveres med et grovfilter som renser luften effektivt, og dersom du er allergiker kan den leveres med pollenfilter.

Reduser radon!
Miniventilasjon 100 bytter opptil 105 m³ luft pr time – og er dermed en fin måte å bekjempe radon i innemiljøet på.

Flexit Roomie WiFi

Trådløs romventilator med kontinuerlig balansert ventilasjon og varmegjenvinning

Flexit romventilatorer gir et sunt inneklima i rommet og gjenvinner varmen. Rommet tilføres ren, filtrert og frisk luft og forurenset luft fjernes. Inntill 80% av varmen gjenvinnes og tilluften tempereres slik at man unngår kald trekk og får høy komfort.

Integrert WiFi gir enkel styring av en eller flere romventilatorer.
Kan installeres enkeltvis, parvis eller i serie.

Flere modeller avhengig av bruk og romstørrelse.

  • Kontinuerlig balansert ventilasjon til enkeltrom
  • Tilfører frisk, filtrert og temperert luft
  • Varmegjenvinning, 70-80 %
  • Moderne styring, integrert Wifi
  • Enkel å montere.

FAQ

Spørsmål: Hva er forskjellen på Miniventilasjon VL50 og TwinFresh Comfo RB50 om en tenker bruk på et soverom på ca 15 m2?

Svar: Forskjellen mellom TwinFresh og Mitsubishi er i hovedsak 2 ting. Det ene er design og det andre er luftmengder.
RB50 har lavere luftmengder fordi den fungere på et annet vis enn VL-modellene, men har også et mer plassvennlig design.

VL-50 og RB50 egner seg begge på soverom i motsetning til VL-100 og kraftigere TwinFresh-modeller da disse har noe mer støy. Vi vil kanskje favorisere VL-50 da denne tilfører luft kontinuerlig, og ikke endrer viftehastighet, som TwinFresh gjør. En vifte som endrer hastighet kan nemlig være mer irriterende enn et kontinuerlig sus. Se ellers vårt blogginnlegg om støy.

Spørsmål: I følge manualen ser det ut som at RB50 har lavere støy på lik luftmengde og derfor er bedre enn VL-50?

Svar: I spesifikasjoner på RB50 står det oppgitt luftmengder, men dette er ikke i gjenvinningsmodus. I gjennvinningsmodus går Twinfresh nemlig i 60 sekunders syklus. Dvs at den trekker ut luft i 60 sekunder (da varmes gjennvinneren opp av den tempererte inneluften), så snur viften og trekker så inn frisk luft utenfra i 60 sekunder (som da varmes opp av den oppvarmede gjenvinneren). Dette vil si at du da får ca 50% av oppgitt luftmengde.

Mitsubishi fungerer ikke slik da den både tilfører og trekker ut luft samtidig i separate rør, og derfor har større luftmengder med gjenvinning.

Telefonnummer 03812
Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00