ROMVENTILASJON TIL DITT HUS OG HJEM

Romventilasjon sørger for et sunt og godt inneklima for deg og din familie

Romventilasjon er "desentralisert ventilasjon"

Det vil si ventilasjonsløsninger som ventilerer enkelte rom eller hele etasjer. Ventilasjonen gir en balansert inneluft med varmegjenvinning og har gode filtermuligheter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen.

 

Miniventilasjon fra Mitsubishi er en noe kraftigere modell. Den minste versjonen er enklest å plassere og kan installeres i eksisterende ventilasjonsluker. Den har også lavest lydnivå, ned til 15 desibel og er perfekt for soverom. Den større versjonen har bedre kapasitet, og passer for større rom med større behov.

Flexit Roomie er en friskluftventil fra Flexit som kan styres ved hjelp av en app på din mobiltelefon. Den er ellers ganske lik TwinFresh Easy og TwinFresh Comfo som vi tidligere har solgt, men er av betraktelig bedre kvalitet.

Se også Spørsmål og svar under (FAQ)

MINIVENTILASJON

MED MINIVENTILASJON KAN DU GI DITT INNEKLIMA ETT SKIKKELIG LØFT!

Balansert ventilasjon
Miniventilasjon er balansert og kan gjenvinne opp til 80% av energien i luften den bytter ut. Den skifter ut forurenset luft med frisk uteluft, hele 105 m³ i timen som tilsvarer all luft i et rom på 40 m³.

Fjern tett og fuktig inneluft, kjent som “kjellerlukt”!
Dette reduserer skadelige partikler som fukt, muggsopp, sporer og lignende fra ditt innemiljø. Det er nettopp disse skadelige partiklene som fremkaller den velkjente lukten. Det anbefales samtidig å ta en skikkelig husvask, samt fjerne gamle tepper, eller andre objekter som kan ha samlet på “lukten” for å fjerne den helt.

Filterfunksjon gir bedre inneklima
Miniventilasjon har ett filter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen. Den leveres med et grovfilter som renser luften effektivt, og dersom du er allergiker kan den leveres med pollenfilter.

Reduser radon!
Miniventilasjon 100 bytter opptil 105 m³ luft pr time – og er dermed en fin måte å bekjempe radon i innemiljøet på.

Flexit Roomie WiFi

Trådløs romventilator med kontinuerlig balansert ventilasjon og varmegjenvinning

Flexit romventilatorer gir et sunt inneklima i rommet og gjenvinner varmen. Rommet tilføres ren, filtrert og frisk luft og forurenset luft fjernes. Inntill 80% av varmen gjenvinnes og tilluften tempereres slik at man unngår kald trekk og får høy komfort.

Integrert WiFi gir enkel styring av en eller flere romventilatorer.
Kan installeres enkeltvis, parvis eller i serie.

Flere modeller avhengig av bruk og romstørrelse.

  • Kontinuerlig balansert ventilasjon til enkeltrom
  • Tilfører frisk, filtrert og temperert luft
  • Varmegjenvinning, 70-80 %
  • Moderne styring, integrert Wifi
  • Enkel å montere.

FAQ

Spørsmål: Hva er forskjellen på Miniventilasjon VL50 og TwinFresh Comfo/Easy om en tenker bruk på et soverom på ca 15 m2?

Svar: Forskjellen mellom TwinFresh og Mitsubishi er i hovedsak 2 ting. Det ene er design og det andre er luftmengder.
Twinfresh har lavere luftmengder fordi den fungere på et annet vis enn VL-modellene, men har også et mer plassvennlig design.

VL-50 egner seg meget godt på soverom i motsetning til VL-100 og TwinFresh-modeller da disse har noe mer støy. VL-50 tilfører nemlig luft kontinuerlig, og endrer ikke viftehastighet, noe som TwinFresh gjør. En vifte som endrer hastighet kan nemlig være mer irriterende enn et kontinuerlig sus. Se ellers vårt blogginnlegg om støy.

Spørsmål: I følge manualen ser det ut som at RB50 har lavere støy på lik luftmengde og derfor er bedre enn VL-50?

Svar: I spesifikasjoner på RB50 står det oppgitt luftmengder, men dette er ikke i gjenvinningsmodus. I gjennvinningsmodus går Twinfresh nemlig i 60 sekunders syklus. Dvs at den trekker ut luft i 60 sekunder (da varmes gjennvinneren opp av den tempererte inneluften), så snur viften og trekker så inn frisk luft utenfra i 60 sekunder (som da varmes opp av den oppvarmede gjenvinneren). Dette vil si at du da får ca 50% av oppgitt luftmengde.

Mitsubishi fungerer ikke slik da den både tilfører og trekker ut luft samtidig i separate rør, og derfor har større luftmengder med gjenvinning.

Telefonnummer 03812
Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00