Personvernerklæring

Sikkerhet og personvern

Ventilasjon Øst respekterer ditt personvern på nettet. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon vil bli behandlet på en sikker måte. 

Innsamling av personlige opplysninger
Nettsidene våre samler ikke informasjon om deg som privatperson. Klikk på nettstedet vil registrere generelle besøksdata. Formålet er å optimalisere utformingen av nettstedet, slik at vi ytterligere kan optimalisere våre tjenester til kunden. Disse kan være hvor ofte en kunde klikker på en link, et bilde eller går inn på en side. Disse dataene blir behandlet helt anonymt og er ren statistikk.

Ved innsending av skjema som du selv fyller ut, vil vi i tillegg til informasjon som du selv har skrevet inn, også samle inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, type nettleser, operativsystem og henvisende nettsted-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å optimalisere tjenesten vi leverer slik at vi kan støtte flere nettlesere og opprettholde kvaliteten på tjenesten.

Bruk av personlige opplysninger
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt i Salgsbetingelsene og i denne erklæringen slik at vi kan få gjennomført handelen med deg.

Følgende aktører har behov for personopplysninger i forbindelse med kjøp hos oss:

1. Visma e-accounting (for regnskap)
2. Bambora (for behandling av kortinformasjon, VISA, MASTERCARD, m.fl)
3. Lindorff (for betaling via faktura)
4. I tillegg flyttes data mellom nettbutikk og Visma ved hjelp av en IEX-integrasjon uten at det er direkte tilgang til personopplysninger.

Kunderegister ligger kryptert på norsk server hos Fastname.no og brukes for å levere produkter og tjenester som du ber om eller kjøper.

Tilgang til de personlige opplysningene

Vi gir deg tilgang til å sikre at de personlige opplysningene dine er riktige og oppdaterte. Hvis du registrerer deg på vår nettside vil du ha oversikt over bestillingene dine til en hver tid.

Sletting av personlige opplysninger
Vi vil på oppfordring slette alle personopplysninger om ønskelig. Du vil da motta en bekreftelse den registrerte e-posten. Vi har ingen måte å gjenopprette denne informasjonen på om dette gjøres.

Tredjeparter
Vi har lenket til andre leverandørers nettsteder. Vi bærer ingen ansvar for hvordan disse håndterer personopplysninger og vi anbefaler deg derfor å alltid innhente kunnskap om personvernreglene for disse sidene.

Endring
Denne erklæringen kan endres ved behov. Ved endringer vil alle registrerte brukere få beskjed.

Versjon 2, 23. mai 2018

LEVERING

Leveringstiden er normalt 2 til 5 arbeidsdager. Du får løpende informasjon fra kjøpsøyeblikket frem til du får varen. Vi leverer og monterer også produktet om du ønsker.

Betaling

Betal med kort, kredittkort, faktura eller VIPPS igjennom vår partner Bambora

Retur & Bytte

Privatpersoner har 14 dagers angrefrist på alt kjøp i vår nettbutikk. Rettigheten din er regulert i angrerettloven og i våre salgsbetingelser. Se egne salgsbetingelser for næringskunder.

Kontakt oss

Ventilasjon Øst AS
Prost Stabels vei 434
2019 Skedsmokorset
Foretaksregistrert: 917861447
Bankkonto: 1503.81.30975
Telefon: 03812 eller 63 87 61 55

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00